Mobility Service Nederland

De maandag van Inge

Inge Mier, sinds 2014 werkzaam als financieel en operationeel directeur, vertelt over haar werkdag.

08.30 uur

Een nieuwe week is aangebroken. Rond half 9 kom ik met mijn elektrische auto aan in Eelde. Ik start mijn computer op en vervolgens haal ik een kopje koffie voor mezelf en de aanwezige collega’s. Tegelijkertijd praat ik met een aantal collega’s bij het over het weekend. Ik installeer mezelf weer achter mijn computer, tegenover mijn collega Hilda. Ik bekijk mijn goedgevulde agenda voor deze week. Een mooie week in het vooruitzicht. Ik werk mijn to-do-lijst bij en ga daarna snel aan de slag.

Ik bekijk hoe het aantal rijdende auto’s zich heeft ontwikkeld in de afgelopen week. Hoeveel auto’s zijn er gaan rijden en hoeveel auto’s zijn er teruggekomen. Daarnaast overleg ik met mijn collega Sam over een auto die dit weekend is gestolen. We overleggen over de vervolgstappen en of er aangifte is gedaan.

11.00 uur

Het is 11.00 uur, tijd om een aantal mails te beantwoorden. Een klant heeft een vraag over onze algemene voorwaarden. Deze vraag probeer ik te beantwoorden door de tekst van het desbetreffende artikel te verduidelijken aan de klant. Daarnaast wil een leverancier een afspraak maken om onze samenwerking te evalueren. Ik mail hem een aantal opties.

14.00 uur

Om 14.00 uur staat een overleg met het Finance team op de planning. We bespreken de bijzonderheden: welke rapportages gaan er deze week de deur uit, zijn er bijzonderheden op debiteurengebied waar actie op ondernomen moet worden en tot slot zijn er mooie prospects waar we leaseaanvragen van hebben gekregen. Daarnaast bespreken we vooral welke verbeteringen we kunnen doorvoeren om ons werk nog efficiënter te doen.

16.00 uur

Mijn bureau ligt vol: er moeten contracten worden getekend, facturen worden gecontroleerd en betalingen worden uitgevoerd. Ik neem alle stukken zorgvuldig door, onderteken de documenten en controleer betalingen. Zodra ik dit heb afgerond, ruim ik de documenten op zodat ik de dag kan afsluiten met een leeg bureau.

17.00 uur

De meeste collega’s gaan naar huis en het wordt rustig op kantoor. Samen met Paul en Hilda sluit ik de dag af met onze wekelijkse MT vergadering. We bespreken hier alle lopende zaken, toekomstplannen en andere bijzonderheden. Heel fijn om aan het begin van de week even de lopende zaken door te nemen en de acties onderling te verdelen. Rond een uur of 18.30 zijn we klaar en ga ik in mijn elektrische auto huiswaarts.

Kom je er (online) niet uit?

We zijn vandaag bereikbaar van 8:00 tot 17:30

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Ben je voor een kortere periode op zoek naar een leaseauto? Shortlease is bij uitstek geschikt voor een bedrijf met een directe ‘mobiliteitsbehoefte’. Bekijk snel ons actuele aanbod.

myshortlease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl