Mobility Service Nederland

De dinsdag van Johan

Johan Kroeze werkt bij ons als allround terreinmedewerker en is verantwoordelijk voor de dagelijkse logistieke operatie om onze leaseauto’s gereed te maken voor aflevering bij onze klanten.

07.30 uur

De dag start ik altijd eerst met een kop koffie. Daarna bekijk ik meteen op de planning welke auto’s de volgende dag schoon en rijklaar bij klanten afgeleverd moeten worden. Samen met mijn collega’s Jermaine en Machiel ga ik aan de slag met deze auto’s. Tegelijkertijd worden de schone auto’s van de dag daarvoor door onze chauffeurs bij onze klanten afgeleverd. Alle ingeleverde auto’s maken wij schoon, zodat onze schade-expert Sam daarna kan controleren op eventuele schades.

10.00 uur

Ideaal een eigen wasstraat. Nadat de auto’s van binnen er weer tip top uitzien, rijden wij de auto’s in de wasstraat. Zo blinken de auto’s ook weer van de buitenkant. Ready to go! Ondertussen overleg ik met mijn collega’s Jermaine en Machiel over wie welke taken op zich neemt. Daarnaast krijg ik de vraag van mijn collega Tjillie of ik haar wil helpen met het schoon- en leegmaken van onze fotoloods. In de fotoloods zet Tjillie al onze auto’s op de foto die zij vervolgens op onze website aanbiedt.

16.00 uur

Met volle moed gaan we er na de lunch er weer tegenaan. De laatste auto’s maken wij klaar voor de volgende dag en ondertussen levert Jermaine nog een aantal auto’s bij klanten af. Om 16.00 uur is het tijd voor koffie. Samen met Jermaine, Machiel even een break. Na de koffie werken wij weer verder aan de planning en zetten wij de auto’s klaar voor de chauffeurs voor de volgende dag.

17.00 uur

Nadat het hele terrein netjes is, de auto’s schoon en voor de volgende dag klaarstaan, is het tijd om naar huis te gaan. Ik zet mijn muziek op en ik stap samen met mijn collega Martijn op de fiets richting huis. Hij op zijn elektrische fiets en ik op mijn ’traditionele’ fiets 😉 Morgen weer een dag!

Kom je er (online) niet uit?

We zijn vandaag bereikbaar van 8:00 tot 17:30

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Ben je voor een kortere periode op zoek naar een leaseauto? Shortlease is bij uitstek geschikt voor een bedrijf met een directe ‘mobiliteitsbehoefte’. Bekijk snel ons actuele aanbod.

myshortlease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl