Mobility Service Nederland

De vrijdag van Patrick

Chauffeur Patrick zorgt ervoor dat onze leaseauto’s veilig worden afgeleverd bij onze klanten in het hele land.

07.30 uur

Het is vroeg in de ochtend, tijd voor een nieuwe werkdag. Ik stap in mijn auto en ik rijd naar kantoor. Ik heb er zin in. Nog iedere dag rijd ik met veel plezier naar mijn werk. Ik heb een enorme passie voor autorijden en ik ben daarom nog iedere dag gezegend dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken.

Van mijn collega Marjan, krijg ik iedere dag per e-mail de planning voor de volgende dag. Marjan is verantwoordelijk voor het transport binnen ons bedrijf. De planning geeft een overzicht van de nieuwe berijders en bijbehorende adressen. Zo weet ik precies waar ik de leaseauto’s moet afleveren.

13.00 uur

Inmiddels ben ik bij de tweede aflevering aangekomen. Ik word heel vriendelijk ontvangen door de nieuwe berijder van de Volkswagen Polo. Ze kan niet wachten om meteen in haar nieuwe leaseauto te stappen. Ik leg haar het een en ander over de auto uit. Ik vertel haar over het onderhoudsboekje die wij standaard in onze leaseauto’s hebben liggen. In dit boekje kunnen berijders onder andere informatie vinden over pechhulp, schade en informatie over het inleveren van de leaseauto. Uiteindelijk voer ik de auto via onze inname- en uitgifte app in en vul ik het digitale formulier in. De berijder ondertekent het formulier en ontvangt dit per e-mail. Weer een blije klant! Daar doe je het uiteindelijk voor.

15.00 uur

Het is drie uur. Ik ben inmiddels alweer een tijdje onderweg naar kantoor. Multitasken is wel aan mij besteed. Handsfree met klanten en collega’s bellen en ondertussen een muziekje op de achtergrond. Zo kom ik mijn dagen zonder geen enkel probleem door. Ondertussen houd ik de verkeersinformatie goed in de gaten. Ik probeer de files altijd te omzeilen.

16.30 uur

Het is half vijf en ik rijd weer met een lege auto het terrein in Eelde op. Het was een goede dag. Blije klanten en alle auto’s zijn netjes op tijd bij onze klanten afgeleverd. Ik rijd naar de zijkant van ons terrein en ik zet de auto op zijn gebruikelijke plek weer neer. Vervolgens maak ik een praatje met mijn collega’s op het terrein en op kantoor. Ondertussen krijg ik een mailtje van mijn collega Marjan binnen. Fijn, de planning voor de volgende dag is alweer binnen. Ik bestudeer zorgvuldig de planning, zodat ik de auto’s alvast op de auto kan zetten. Met een voldaan gevoel stap ik weer in mijn eigen auto richting huis.

20.00 uur

Tussen half acht en acht uur bereid ik de routes voor de volgende dag voor. Ik vind het fijn om precies te weten waar ik naartoe ga. Ik houd altijd rekening met het parkeren en of ik er gemakkelijk kan komen met de combinatie. Ik leer de routes eigenlijk zo goed als uit mijn hoofd. Een navigatiesysteem is niet echt aan mij besteed. De routes en de nabije omgeving zitten in mijn hoofd. Slechts een enkele keer heb ik de navigatie aan. Goede voorbereiding is het halve werk ;).

Kom je er (online) niet uit?

We zijn vandaag bereikbaar van 8:00 tot 17:30

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Ben je voor een kortere periode op zoek naar een leaseauto? Shortlease is bij uitstek geschikt voor een bedrijf met een directe ‘mobiliteitsbehoefte’. Bekijk snel ons actuele aanbod.

myshortlease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl